موافقت رهبران مالی گروه۲۰ با کاهش مالیات بین المللی
رهبران مالی گروه ۲۰ شامل بیست کشور اقتصادی بزرگ جهان در بیانیهای در پایان نشست خود اعلام کردند که در مورد چگونگی پیشبرد «ساختار باثباتتر و عادلانهتر و کاهش مالیات بین المللی» به توافق دست یافتهاند. این خبر برای شرکت هایی که در حوزه صادرات فعالیت می کنند بسیار با اهمیت است.
گروه ۲۰ که مجمعی برای دولتها و روسای بانکهای مرکزی است، از ۲۰ اقتصاد بزرگ دنیا تشکیل شده است. در جلسه وزرای دارایی و روسای بانکهای مرکزی این گروه، رهبران مولفههای یک طرح مالیاتی را طراحی کردند که از جمله موارد مطرح شده در آن تخصیص مجدد سود شرکتهای چند ملیتی و نیز کاهش مالیات جهانی –پس از بحثهای طولانی مدت و شکلگیری روند پیشرفت در سال گذشته- بوده است.
هدف گروه این است که رهبران ملی این طرح را در اجلاس گروه ۲۰ در ماه اکتبر به تصویب برسانند.
به گفته رویترز، این پیمان حداقل مالیات شرکتهای جهانی را ۱۵ درصد تعیین میکند تا از تلاش شرکتهای چند ملیتی برای یافتن راهی در پرداخت پایینترین میزان مالیات جلوگیری کند. این توافقنامه همچنین نحوه پرداخت مالیات شرکتهایی چون آمازون و گوگل آلفابت را هم تغییراتی داده است. بر این اساس این شرکتها تا حدودی بر مبنای محل فروش محصولات و خدمات و نه محل دفتر مرکزی مالیات خواهند پرداخت.
رویترز همچنین گزارش داد که اولاف شولز وزیر دارایی آلمان در این نشست تاکید کرد که در این موضوع همه اقتصادهای گروه ۲۰ در نظر گرفته شدهاند. همزمان جنت یلن وزیر خزانهداری ایالات متحده عنوان کرد که هنوز هم تعداد معدودی از کشورهای کوچکتر هنوز با این پیمان مخالف هستند و از ایرلند و مجارستان به عنوان کشورهای مخالف این پیمان نام برد اما همزمان تاکید کرد که تمام تلاشها برای جلب موافقت این کشورها تا ماه اکتبر به کار گرفته میشود.
برای آنکه بتوانیم در زمینه صادرات به صورت هوشمندانه فعالیت کنیم باید به این موارد توجه کرده و کشورهای مختلف را در بعد مالیاتی بیشتر مورد توجه و مطالعه قرار دهیم. صادرات به کشورهای مختلف از ابعاد گوناگون باید مورد بررسی قرار بگیرد و آشنایی با قوانین مالیات کشورهای مختلف، نحوه ترخیص کالا و بعد فرهنگی به ما کمک می کند تا بهتر بتوانیم در این حوزه موفقیت کسب کنیم. در همین راستا این نمونه اخبار را باید بیشتر دنبال کنیم. برای این منظور صفحه اخبار سایت را دنبال کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟نظری بدهید!