برند کارفرمایی

برند کارفرمایی

هنگامی که یک جوینده کار جستجوی خود را آغاز می کند، پرس و جوهای او ممکن است به این صورت باشد: “شرکت های برتر برای کار در سال جاری کدامند؟” یا، به عنوان جایگزین، “شرکت های برتر در فلان صنعت کدامند”.

منطقی است – امروزه برند کارفرمایی بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد. در واقع، 86 درصد از متقاضیان برای شرکتی که در بین کارمندان سابق یا عموم مردم شهرت بدی دارد، درخواست نمی دهند یا به کار خود در آن شرکت ادامه نمی دهند.

در نهایت، سازمان ها زمان زیادی را صرف ایجاد یک داستان جذاب و محرک برند در مورد محصولات یا خدمات خود می کنند. اما چه مدت زمانی صرف پرورش یک برند کارفرمایی قدرتمند می شود تا از جذب و حفظ استعدادهای برتر اطمینان حاصل کنیم؟

برندسازی کارفرما چیست؟

در ابتدایی ترین حالت، برند کارفرمایی شهرت یک سازمان در بین نیروی کار و همچنین درک کارکنان از سازمان به عنوان یک کارفرما است.

به عبارت دیگر، برند کارفرمایی، بازاریابی یک سازمان برای متقاضیان کار و کارمندان داخلی است. هرچه در برندسازی کارفرما بهتر عمل شود، احتمال جذب استعدادهای برتر بیشتر خواهد بود. علاوه بر این، یک برند کارفرمایی مثبت می تواند به سازمان در حفظ استعدادهای برتر کمک کند.

فرض کنید به واسطه عملکرد خارق‌العاده‌، برندی قوی در رابطه با محصولات یا خدمات سازمان ایجاد شده است. متأسفانه، این موضوع به تنهایی باعث متقاعد سازی متقاضیان برای کار کردن در آن سازمان نشده و بر این اساس باید همان استراتژی برندینگ در ارتباط با رهبری، ارزش ها و فرهنگ سازمانی اجرا شود.

اگر یک متقاضی کار از کارمند شرکتی بپرسد “کار کردن در آنجا چگونه است؟” کارمند قرار نیست بگوید، “ما محصولات فوق العاده ای ساخته ایم.” در عوض، او به مدیریت روزمره افراد، ارزش‌های شرکت و فرهنگ محل کار می‌پردازد.

چرا برندینگ کارفرما مهم است؟

یک برند کارفرمای خوب می تواند هزینه های هر استخدام را به نصف کاهش دهد. علاوه بر این، اگر کارفرما به طور فعال برند کارفرمای خود را مدیریت کند، 75 درصد از متقاضیان کار احتمالاً برای شغلی در آن سازمان درخواست خواهند داد و این به معنای امکان انتخاب بهینه از بین گزینه های بیشتر برای سازمان است.

همچنین یک استراتژی خوب در این حوزه می تواند در جذب استعدادهای بهتر، کاهش هزینه های استخدام و کاهش ترک کار و خاتمه همکاری کمک کند.

مراحل طراحی برند کارفرمایی مناسب

شناسایی ارزش پیشنهادی منحصر به فرد سازمان

برای ایجاد یک برند کارفرمایی قدرتمند، بسیار مهم است که بر بیانیه ماموریت، ارزش ها، چشم انداز و فرهنگ شرکت شود. شناسایی نیازهای کسب و کار و سپس کار معکوس برای درک اینکه چه نوع استعدادی برای تحقق آن اهداف نیاز است نیز بسیار ضروری و مهم است.

بررسی و آنالیز برند فعلی

یک سازمان ممکن است از شهرت خود در بین متقاضیان کار و یا حتی رضایت کارمندان خود آگاه نباشد. نظرسنجی‌های داخلی، جستجو در رسانه‌های اجتماعی و یا استخدام شرکتی جهت نظارت بر این موضوع می تواند بسیار موثر باشد. در نهایت با بررسی جنبه های مورد علاقه کارکنان، میتوان نکات مثبت را تقویت کرد.

کارکنان سازمان بهترین معرف های آن هستند

وقتی متقاضیان کار درباره برند کارفرمایی اطلاعات بیشتری بخواهند به سراغ کارمندان فعلی یک سازمان خواهند رفت. بنابراین با ایجاد برنامه های مشخص و کارآمد در حوزه نگهداشت کارکنان، انگیزه آن ها را برای معرفی سازمان به دیگران افزایش دهید.

ایجاد یک فرآیند درست و بهبود مستمر آن

القای یک تصویر مثبت از شرکت با یک فرآیند خوب شروع می شود. بسیار مهم است که کارمندان از همان ابتدا در مورد نقش ها و تیم هایشان درگیر و هیجان زده شوند. با مسلح کردن کارکنان جدید به دستورالعمل‌ها و ابزارهای لازم برای برتری در نقش‌هایشان، انتقال آرام، نرخ گردش مالی کمتر و تیم‌های سازنده‌تر را تضمین خواهد شد.

ایجاد فرصت های یادگیری و توسعه

در سال 2018، اولین دلیلی که افراد شغل خود را ترک کردند، بی حوصلگی و نیاز به یک چالش جدید بود.  اگر به کارکنان اجازه داده شود تا فرصت های یادگیری را دنبال کنند و در حوزه های جدید مهارت پیدا کنند، تاکید سازمان را بر یادگیری و بهبود مستمر نمایان خواهد شد و با به چالش کشیدن کارمندان، رضایت و سرزندگی آن ها افزایش خواهد یافت که می تواند منجر به نرخ حفظ بالاتر شود.

جهت دریافت مشاوره و ساخت برند کارفرمایی مناسب با مشاوران ما در تماس باشید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *