چگونه یک شرکت مشاوره کاری حرفه ای انتخاب کنیم؟
7 مرحله برای یافتن مشاور کسب و کار خبره
به عنوان یک کسب و کار در شرایط گوناگون بازار ممکن است لازم باشد یک شرکت مشاوره کاری پیدا کنید تا در کسب و کارتان به شما کمک کند. گاهی اوقات، این نیازها مانند تعیین استراتژی ها یا برنامه های بازاریابی سطح بالایی دارند. و در موارد دیگر، این نیازها راه حل های مقطعی ارتقا هستند، مانند یک مشاور حرفه ای در سئو. نیاز شما هر چه باشد، به احتمال زیاد شرکت مشاور کاری مناسب آن نیز وجود دارد که فوراً برای کمک به شما در دسترس است. مشکل پیدا کردن آنهاست. این مقاله به شما می گوید که چگونه می توانید نیازهای مشاوره خود را به بهترین نحو برآورده کنید.
1. در مورد تخصص مورد نظر خود شفاف باشید
قطعا همه شرکت های مشاوره کاری تخصص و تجربه یکسان ندارند. به عنوان مثال، یک مشاور کاری حوزه عمومی کسب و کار، تخصص یک مشاور حوزه منابع انسانی را نداشته باشد. اما از طرف دیگر، شاید چالش های کسب و کار شما به قدری گسترده باشد که یک شرکت مشاور کاری که به تمامی تخصص ها تسلط دارند به راه خل های مناسبی جهت بهبود کسب و کار شما مجهز باشند. از طرفی مشاورانی که به برطرف کردن چالش های سازمانی شرکت های بزرگ مسلط هستند، به احتمال زیاد مشاوران مناسبی برای کمک به استارتآپهای کوچک با بودجه بسیار کمتر نیستند. بنابراین، در مورد آنچه برای چالش خاص و اندازه شرکت شما نیاز است، کاملاً واضح باشید و در طول فرآیند مصاحبه مشاور خود روی آن تمرکز کنید.
2. طول، عمق و محل درگیری را تعیین کنید
حال باید تصمیم بگیرید که فکر می کنید این مشاور کاری چه مدت در کنار شما خواهد بود و آیا مشکل تمام وقت است یا پاره وقت. برخی از شرکت های مشاوره کاری پروژه های بزرگتر، طولانی تر و تمام وقت را ترجیح می دهند. بنابراین، بسته به نیاز کسبوکار شما، به نوع مشاوری که نیاز دارید و مهمتر از آن، کجا به دنبال آنها باشید، انتخاب میشود. همچنین باید تصمیم بگیرید که آیا کار باید در محل، در دفتر شما انجام شود یا اینکه کار را می توان به صورت مجازی از دفتر مشاور انجام داد.
مزیت مشاوره مجازی (تلفنی یا آنلاین): دنیای استعدادهای بالقوه را به روی شما باز می کند، می توانید به سادگی مشاورانی را پیدا کنید که مایل به همکاری مجازی با شما باشد. هرچند گفته میشود، برخی از کارها به دلیل افزایش بهره وری و کارآمدی، باید در دفتر کار و با حضور تیم انجام شود که بررسی چالش های حوزه منابع انسانی از این دست هستند.
3. از شبکه های ارتباطی خود استفاده کنید
مانند زمانی که برای استخدام کارمندان با افراد مورد اعتمادتان مشورت می کنید بهتر است برای یافتن یک مشاور کاری و یا شرکت مشاوره کاری مناسب نیز پرس و جو کنید. شما میتوانید با ارسال ایمیل به مدیران و همکاران خود از آنها بپرسید که آیا آنها در گذشته با مشکل مشابهی روبرو شده اند و میتوانند متخصصانی را به شما معرفی کنند یا خیر. داشتن آن “مهر تایید” از سوی شخصی که به او اعتماد دارید و در گذشته با مشاور کار کرده است، باید احتمال موفقیت پروژه را افزایش دهد.
4. از رسانه های اجتماعی استفاده کنید
رسانه های اجتماعی نیز مکان خوبی برای یافتن مشاور کاری یا شرکت های مشاوره کاری هستند. اکثر افراد در لینکدین توسط همتایان خود به عنوان متخصص در موضوعات خاص توصیه شده اند.
5. از بازارهای فریلنسر استفاده کنید
اگر به دنبال راه حل های بسیار خاص هستید، وب سایت های فریلنسر می توانند راهی برای رفتن باشند.
6. بین شرکت های مشاور کاری یا افراد تصمیم بگیرید
بیشتر موارد فوق در مورد یافتن افراد خاصی است که می توانند به شما در رفع نیازهای کسب و کارتان کمک کنند. همچنین می توانید شرکت های مشاوره کاری را در نظر بگیرید که در نقطه چالش خاص شما تخصص دارند. از شرکت های بزرگ مانند مکنزی تا شرکت های مشاوره کاری کوچک تر. بنابراین، کمی در گوگل جستجو کنید و ببینید در نتایج گوگل به چه چیزی برخورد می کنید. سپس، بخواهید قبل از تعامل با مدیران و مشاوران آنها صحبت کنید.
صحبت پایانی
امیدواریم اکنون درک بهتری در مورد چگونگی پیدا کردن یک مشاور کاری یا شرکت مشاوره کار برای کسب و کار خود و چالش های خاص خود داشته باشید. بسیار مهم است که پس از انتخاب با مشاوران خود صادق بوده و به آن ها اطمینان کنید.
جهت رزرو وقت مشاوره با مشاوران شرکت توسعه کسب و کار راه ایده آل :
تماس با تلفن های :
02126413467
02126421184
09120125184
یا ارسال پیامک در واتساپ/تلگرام به شماره : 09019045310
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟نظری بدهید!